Martial arts and sales

Inhoud
Martial Arts and Sales is een workshop die uw dagelijkse Sales-praktijken een nieuwe visie en een nieuwe impuls zal geven. Anders kijken naar uw klanten, anders anticiperen en op een andere manier “de wedstrijd” winnen.

De workshop beslaat 2 dagdelen:

Dagdeel 1: Kijken, luisteren, oefenen, ervaren en toepassen van technieken uit de honderden jaren oude Martial Arts (gevechtskunsten);

Dagdeel 2: De filosofie achter de eeuwenoude Martial Arts en hoe u deze kunt toepassen in uw dagelijkse salespraktijk om te komen tot het gewenste resultaat.

Uw instructeur en workshopleider is de heer Peter Sanders, Grootmeester op het gebied van Martial Arts en houder van de 8e Dan Taekwondo, 7e Dan Hapkido en 6e Dan Teukgong Moosool. Meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van Oosterse filosofie, Meditatie, Zen Boedisme en Oosterse krijgskunsten, gecombineerd met ruim 25 jaar Sales-ervaring maken van de heer Sanders de persoon bij uitstek om u deze onvergetelijke leervolle ervaring te laten meemaken. Peter Sanders is tevens directeur en grootaandeelhouder van het succesvolle bedrijf Security-Professionals welke onder zijn leiding in enkele jaren is gegroeid naar een gerenommeerd beveiligingsbedrijf in Nederland.

Onze deelnemers zijn directeuren, salesmanagers, sales-medewerkers en andere leidinggevenden.

Cursusduur
2 dagdelen

Teambuilding vanuit je hart

Inhoud 
Teambuilding vanuit je hart werkt met jou samen aan het scheppen van een krachtige sociale omgeving waarin betrokkenen hun individuele kwaliteiten (behoeften) kunnen en willen delen.
Wil je als organisatie bouwen aan een teamgevoel waardoor het werk harmonieuzer en effectiever kan worden uitgevoerd. Zouden verbeterde relaties binnen het team het werk beter, sneller en vooral plezieriger laten verlopen? Onze ervaring laat zien dat teamwork een cruciale factor kan zijn in de efficiency en performance van een bedrijf of organisatie.

De workshop teambuilding bouwt aan:

  • Een gevoel van een gezamenlijk doel (waarom zijn WIJ hier)
  • Een gedeelde identiteit (Wie zijn WIJ)
  • Een helder beeld van waar wij (de organisatie) heen gaan (Wat doen Wij hier)
  • Ruime kennis van je rol binnen het team (Waarom ben IK belangrijk)
  • Kennis over en waardering voor andere teamleden, rollen en persoonlijke kwaliteiten (Waarom zijn ZIJ belangrijk)
  • De wil om samen als team te werken (Hoe kunnen WIJ de wedstrijd winnen)

Daarnaast biedt de workshop een nieuwe visie op het werken binnen uw organisatie en een andere kijk op “de mens”.

Cursusduur
2 dagdelen

De ontmoeting

Inhoud
De balans tussen zorgzaam en beheersbaar
Deze driedaagse bejegeningstraining is speciaal ontwikkeld voor Beveiligingsprofessionals. Omdat het om een vaardigheidstraining gaat, staat het praktische element op de voorgrond. Het gaat in deze training om de juiste manier van bejegenen. Hoe ga je met anderen om en hoe bewaak je daarbij de grens tussen zorg en beheersbaarheid?
De training beslaat drie hele dagen. Op de eerste dag ligt het zwaartepunt bij begrijpen en het verkrijgen van inzicht. Dag twee is de dag om te zoeken voor een ieder naar de voor hem of haar goede manier van toepassen van het geleerde. De derde dag is een combinatie van “laatste leerstof” en een zogenaamde “terug – kom – dag”. Cursisten vertellen over hun ervaringen en delen met elkaar wat zij in de praktijk zijn tegengekomen. De belangrijkste onderdelen uit de training worden bondig herhaald en naar gelang de behoefte worden bepaalde oefeningen of casussen herhaald.

Na 6 maanden vindt een terugkeerdag plaats waarin zaken nog eens onder de loep worden genomen, geheugens opgefrist en nieuwe inzichten worden besproken.

Cursusduur 
6 dagdelen (3 dagen) en 1 terugkeerdag na 6 maanden, bestaande uit 1 dagdeel