TriSENS Security Services b.v. is een zusteronderneming van Security Professionals, een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat haar hoofdkantoor heeft in Helmond.

Ga naar de website: securityprofessionals.nl

De oorspronkelijke beveiligingsbranche is de laatste jaren flink veranderd. Door – terecht – toenemende kwaliteitseisen van opdrachtgevers, is het accent meer op opleidingsniveau komen te liggen. Intern is Security Professionals daar natuurlijk volop mee bezig. Maar uit verschillende hoeken wordt ons steeds vaker gevraagd onze cursussen ook extern aan te bieden. Zo kunnen niet alleen onze eigen medewerkers beter gekwalificeerd presteren, maar worden deze kansen ook geboden aan externe partijen. Dit heeft geleid tot de vorming van Trisens.

In Helmond beschikt Trisens over een modern, multifunctioneel opleidingscentrum waarbinnen cursussen op theoretisch en praktisch niveau worden vormgegeven.
Het unieke aan de cursussen van Trisens is de andere kijk op zaken. Het niet alleen benaderen van de markt vanuit beschikbare theoretische kennis maar de combinatie van theorie en praktijk in een open en vernieuwende atmosfeer.